add_filter('gettext', 'change_select_page_text', 20, 3); function change_select_page_text($text, $orig, $domain ) { if ($domain == 'Divi' and $orig == 'Select Page') { return 'Izaberi stranu'; } return $text; }

PIKANTERIJA

Pustite da kod nas sva vaša čula uživaju!

Cafe-restaurant Pikanterija otvoren je 2011. godine, sa željom da svim Novobeograđanima, njihovim gostima, kao i svima koji su u prolazu, ponudi mesto za uživanje u prijatnoj atmosferi i ukusnoj hrani.

Od samog jutra, na našem jelovniku nalaze se raznovrsne pikanterije, kako i samo ime restorana nalaže, koje će oduševiti sve hedoniste i ljubitelje dobrog zalogaja. Pored vrhunskih specijaliteta internacionalne kuhinje, koje za vas spremaju najbolji majstori kulinarstva, uživaćete u modernom enterijeru restorana Pikanterija u kome dominiraju topli i opuštajući tonovi kako bi u potpunosti doprineli vašem užitku. Veliki broj interesantnih i neobičnih detalja, daju našem restoranu poseban šarm.

Tokom letnjih dana, našim gostima je na raspolaganju prostrana bašta u kojoj se možete opustiti uz omiljeno piće i naše slatke i slane pikanterije, i uživati u lepim danima. Bilo da želite samo da se opustite, ili pak napravite kratak predah od posla restoran Pikanterija vam nudi pažljivo osmišljen meni od samog jutra. Od jutarnjih specijaliteta koji će vam pružiti energiju za početak dana, pa sve do bogatog dnevnog jelovnika za vaš savršen ručak.

Naša topla i hladna predjela, supe, jela od mesa, paste, rižoto, ribe, obrok salate i mnogi drugi specijaliteti svakodnevno su na našem meniju a na vama je samo da izaberete. Veliki izbor slanih domaćih poslastica pružiće vam zadovoljstvo do onog poslednjeg ali najslađeg zalogaja. Tu je naravno i pažljivo odabrana karta vina, kao i bogata ponuda bezalkoholnih i alkoholnih pića, koji će vam upotpuniti svaki obrok.

Posebno bi izdvojili naš vikend meni kada pored raznovrsnih specijaliteta naši gosti mogu da uživaju i u brojnim poklon iznenađenjima: – flaša vina i pažljivo birane poslastice, ili – 10% popusta na porodični ručak Naše stručno osoblje je tu da vam pomogne u odabiru najbolje kombinacije hrane i pića, i pomogne vam u odabiru jela po vašem ukusu.

Osim što smo svakodnevno tu za vas, restoran Pikanterija Novi Beograd pruža mogućnost organizovanja svih vrsta proslava, kao što su krštenja, rođendani, poslovni skupovi itd., kapaciteta do 50 mesta,a za proslave preko 30 osoba nudimo vam popust od 10%.

Čekamo vas svakoga dana od 08-24h u ulici Bulevar Arsenija Čarnojevića 54, uz najlepše specijalitete svetske kuhinje! Spoj slanih i slatkih pikanterija koje će obradovati sva vaša čula, vrhunska domaća i svetska vina, prijatna atmosfera i ljubazno osoblje su sve ono što čini da postanemo nezaobilazno mesto pri vašem izboru restorana kome ćete se uvek vraćati.