O NAMA


Tražite dobar restoran na Novom Beogradu?  Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je restoran “Pikanterija” širom otvorio svoja vrata svim gostima i poklonicima raznovrsne i dobre hrane željnim nečeg drugačijeg, sasvim jedinstvenog i novog.

Ime “Pikanterija” ne govori ništa dok ga ne ispunimo značenjem, dok ne dođete i ne upoznate se sa svim gastronomskim doživljajima i pikanterijama  koje stvaraju  kuvari našeg restorana.

Spoj specijaliteta iz celog sveta, vrhunskih vina, prelepa bašta i enterijer kojim dominiraju nenametijive linije i topli tonovi, daju ovom restoranu poseban šarm, čineći ga nezaobilaznim mestom u vašem izboru restorana.

Pored redovnog menija sa specijalitetima i širokim spektrom cena, tu su i specijaliteti  sa dnevnog menija a posetioci restorana vikendom mogu uživati u posebnom meniju praćenim poklon iznenađenjima, flašama vina i poslasticama pažljivo biranim za Vas.

U izboru jela i pića, na usluzi Vam stoji naše pažljivo odabrano osoblje koje će pružiti sve od sebe da se osećate prijatno i posebno.

Slasni zalogaji internacionalnog menija i neobičan izbor domaćih poslastica pružice Vam zadovoljstvo i  poslednjeg, slatkog zalogaja, pre nego što se rastanemo do sledećeg susreta.

Dozvolite da obradujemo sva vaša čula!